4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 19:42
No menu items!

Carnea se strică și după program…

spot_img

marilena_nedelcu

Marilena Nedelcu

Rapoartele oficiale arată că evaziunea din comerțul cu carne depășește 1 miliard de euro, dar ANPC și-a terminat programul, miercuri, cu o conferință de presă la ora 17.30. Președintele interimar al acestei instituții  – care trebuie să controleze producătorii astfel încât produsele evazioniștilor să nu ajungă pe mesele noastre  – a dat o mostră de ambiție în carieră: “Eu nu știu nimic, sunt aici de 2-3 săptămâni, dar țin să mulțumesc DIICOT pentru acțiunile de azi”.

Așadar, să-i punem pe procurori la ANPC, dacă au ajuns să le arate inspectorilor pe cine să controleze. Măcar procurorii nu anunță cu o zi înainte toți producătorii, în direct pe toate posturile de televiziune, că urmează un control major: “De mâine suntem în supermarketuri, toate aceste produse ajungeau în supermarketuri. Toate supermarketurile, de la mic la mare”.

Personajul cu mostrele se numește Marius Alexandru Dunca. Conform propriei pagini, până acum 2 săptămâni era vicepreședintele ANPC și fost director al ANPC Brașov. Este liderul organizației de tineret a PSD Brașov, are studii în domeniu, așadar este un specialist. Probabil cel mai proaspăt, cel mai bun, cel mai ieftin, exact ca în reclamele care inundă supermarketurile. Care lucrează, în seara asta, sigur, peste program.