21.7 C
București
sâmbătă, 24 iulie 2021 - 10:26

Carmen Dan, reacție dură în cazul polițistului ucis: “Se vor lua cele mai severe măsuri”

spot_img

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a declarat luni, referitor la cazul poliţistului din Timiş împuşcat mortal, că aspecte care ţin de această misiune sunt şi vor fi verificate prin Inspectoratul General al Poliției Române, iar în cazul în care aceasta nu a fost bine organizată sau nu a corespuns procedurii de intervenţie, se vor lua cele mai severe măsuri.

“În acest moment, prioritatea pentru noi e să-l identificăm şi să-l găsim pe criminal. Vă asigur că toate celelalte aspecte care ţin de procedură, de organizarea acestei misiuni sunt şi vor fi verificate prin IGPR (…) şi, dacă ceva acolo nu a fost bine organizat sau nu a corespuns procedurii de intervenţie, se vor lua cele mai severe măsuri”, a spus Carmen Dan, la sediul MAI.

Un poliţist de 43 de ani a fost împuşcat mortal, duminică, pe raza localităţii timişene Izvin, în timp ce se afla într-o misiune de prindere a unui tâlhar dat în urmărire naţională. Agresorul înarmat a fugit, pentru prinderea acestuia fiind desfăşurată o amplă operaţiune a poliţiştilor. 

R.D.