10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 3:09

Carmen Dan, o nouă replică acidă la amânarea de către Iohannis a unei decizii privind noii miniștri: Cum era aia cu “imediat, adică imediat”!?

spot_img

Ministrul demisionar al afacerilor interne, Carmen Dan, îl atacă din nou dur pe Klaus Iohannis care amână – așa cum a obișnuit deja – o decizie în cazul propunerilor de noi miniștri făcute de Viorica Dăncilă. 

#intrebareazilei Cum era aia cu “imediat, adică imediat”!?”, a scris Carmen Dan pe contul său de Facebook, ca o nouă replică la declarațiile publice făcute, la finele lunii mai, de Iohannis care cerea demiterea urgentă a ministrului afacerilor interne și a ministrului afacerilor interne: “Imediat, însemnând imediat”, spunea Iohannis la finalul unei declarații de presă făcute la Cotroceni. 

Acum, când ministrul afacerilor interne Carmen Dan a demisionat, iată că Iohannis nu se grăbește să numească un înlocuitor al acesteia. 

Și pe 29 mai anul acesta, la scurt timp după acea declarație de presă susținută de Klaus Iohannis, ministrul Carmen Dan i-a dat președintelui o replică memorabilă, plină de ironii: “O să încerc să vorbesc cât mai rar, pentru ca să înțeleagă și cei care încă mai fac campanie electorală. (…)Nu îmi voi da demisia nici imediat, nici…imediat”, a spus atunci Carmen Dan. 

CITIȚI AICI declarația integrală făcută de ministrul afacerilor interne pe 29 mai. 

Raluca Dan