5 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 14:08
No menu items!

Carmen Dan îi răspunde lui Sorin Grindeanu: „Noi venim la ministere și ne facem treaba”

spot_img

Ministrul de interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la sediul ministerului, într-o declarație de presă, că și ea și alți miniștri vin la muncă, chiar dacă și-au depus demisiile.

Carmen Dan a ținut să dezmintă afirmațiile lui Sorin Grindeanu, care a spus, joi seara, la Palatul Victoria, că miniștrii demisionari nu mai vin la birou. „În conferința de joi de la Palatul Victoria s-a indus în spațiul public că miniștrii nu sunt prezenți la minister. Mai mult decât atât, s-a spus că s-a încercat să se ia legătura sau s-a luat legătura cu o serie de miniștri care au fost trimiși la minister. Vreau să precizez că pe mine nu m-a sunat nimeni. Dacă m-ar fi sunat, aș fi fost la minister și sunt în asentimentul colegilor mei când spun că în continuare noi venim și ne facem treaba la ministerele pe care le reprezentăm”, a afirmat Carmen Dan. 

Ministrul a ținut să sublinieze că „MAI își face datoria, chiar dacă în plan politic s-a ajuns la o situație complicată, pe care nici miniștrii, și nici PSD nu au generat-o”.

Carmen Dan a precizat că, din momentul demisiei, și-a delegat o parte din atribuții secretarului de stat Cornel Ciocoiu, pentru ca ministerul să funcționeze în continuare. „Vă anunț, totodată, că, începând de ieri, o dată cu depunerea demisiei, am delegat o serie de prerogative secretarului de stat, chestor de poliție Cornel Ciocoiu, dar eu sunt aici și fac parte din această echipă dedicată. Acest minister nu trebuie să aibă nicio sincopă, pentru că, aici, spre deosebire de alte ministere, vorbim de siguranța cetățenilor și salvarea de vieți omenești”, a declarat Carmen Dan.

Andrei Tudor