11.3 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 21:56

Carmen Dan, atac dur la dezertorii din PSD: “Trădarea este doar o armă a celor slabi”

spot_img

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, se alătură altor lideri PSD și lansează, vineri, un atac dur la adresa celor care au dezertat din partid. “Trădarea este doar o armă a celor slabi. Istoria o scriu învingătorii!”, arată Carmen Dan, într-o postare pe Facebook. 

Ministrul arată că singurul crez pe care trebuie să îl ai în vedere, ca politician, este acela că îi reprezinți pe cei care ți-au acordat votul lor, iar alegerea unui alt partid politic reprezintă înșelarea electoratului. 

Știu că sunt în continuare foarte multe lucruri de reparat, legi de îmbunătățit, norme de aplicare ale acestor legi care pot fi ajustate, astfel încât să reducem birocrația și să eficientizăm administrația publică, fie că vorbim de domeniul ordinii și siguranței publice, de accesare a fondurilor europene sau de alte lucruri menite să ușureze viața românului. În același timp însă, sunt la fel de convinsă ca acum 2 ani că echipa din care fac parte vrea și poate sa facă toate aceste lucruri!

Ca politician, singurul crez pe care trebuie să îl ai în permanență este acela că reprezinți o masă de oameni care la rândul lor au crezut în tine acordându-ți votul lor. Ce nu pot să înțeleg însă, este cum simți tu (același politician, dar de data asta ca om înainte de orice), să înșeli încrederea oamenilor care te-au votat întorcându-le spatele și orientându-te spre un alt partid politic. Este cea mai pură definiție pentru ceea ce se cheamă “trădare politică”!

Mă alătur organizațiilor județene PSD din toată țara și condamn cu fermitate aceste gesturi de oameni mici! Decizia celor care au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat în permanență partidul nostru nu înseamnă altceva decât un gest lipsit de onoare! Mai ales față de cei care ne-au votat, pentru că, doamnelor și domnilor trădători, dacă pentru mine și colegii mei este o mare dezamăgire, gestul dumneavoastră rămâne incalificabil pentru cetățenii care au crezut în dumneavoastră! Trădarea este doar o armă a celor slabi. Istoria o scriu învingătorii!“, a scris Carmen Dan pe Facebook. 

R.D.