16.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 15:39

Carmen Dan anunță, de ziua MAI, premierea „colegilor care s-au distins pentru merite deosebite în zona operativă”

spot_img

Ministrul de interne, Carmen Dan, a anunțat, marți, că își va exercita atribuțiile până la publicarea în Monitorul Oficial a demisiei înregistrate la cabinetul premierului.

„Astăzi voi mai premia colegi din MAI, care s-au distins pentru merite deosebite în zona operativă. Este o zi specială, pentru că astăzi MAI împlinește 157 de ani. Voi fi la birou astăzi toată ziua pentru cei care vor să își ia rămas – bun de la mine. (…) Vreau să le transmit angajaților acestui minister multă sănătate și multă putere de muncă”, a declarat Carmen Dan.

Ministrul demisionar de la Interne Carmen Dan a venit marți la sediul instituției, fiind ultima zi în fruntea acestei instituții. Ea a spus că a venit cu gânduri „bune și pașnice”

„Sunt lucruri importante pe care le putem face și astăzi. Așa cum am anunțat demisia mea a fost trimisă la cabinetul primului ministru. Până se va publica în Monitorul Oficial, îmi exercit în continuare responsabilitățile de ministru și de exemplu astăzi vom pune în transparență decizională un proiect legislativ extrem de important pentru noi la care colegi din minister au lucrat mai bine de șase luni. Vorbim de proiectul legislativ privind folosirea brățărilor electronice. (…) Îmi exprim speranța din toamnă să-l votăm în Parlament. În plus, sunt proiecte importante care au fost începute (…) voi vorbi cu succesul meu pentru a putea fi continuate.”, a spus Carmen Dan, la sediul MAI.

Andrei Tudor