10.8 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 9:02

Care sunt numele adevărate ale celor mai sexy vedete și de ce au ales să și le schimbe?

spot_img

Unele dintre vedetele care și-au făcut un nume în industria cinematografică sau cea muzicală, nu au dezvăluit niciodată că se numesc de fapt altfel, fiind nemulțumite de numele primit la naștere, scrie perfecte.ro.

Olivia Wilde

olivia wilde

Nume real: Olivia Jane Cockburn

OIivia a renunțat la numele de familie Cockburn, schimbându-l cu “Wilde”, pentru că cei care se ocupă de imaginea ei au dorit ca numele ei săî reflecte o notă de senzualitate și de sex appeal.

Reese Witherspoon

reese-witherspoon

Nume real: Laura Jeanne Witherspoon

Reese Witherspoon a renunțat la cele două prenume banale ale sale, Laura și Jeanne, și a preferat să-și ia ca “nume de scenă” numele de fată al mamei ei, Reese.

Julia Roberts

julia roberts

Nume real: Julie Roberts

Julia Roberts a schimbat doar o literă la prenumele ei și asta deoarece la momentul debutului ei actoricesc mai exista deja o actriță pe numele Julie Roberts.

Demi Moore

demi moore

Nume real: Demetria Gene Guynes

 Actrița și-a scurtat primul prenume și a preluat numele de familie al primului ei soț, astfel încât Demetria Gene Guynes a devenit Demi Moore.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Nume real: Destiny Hope Cyrus

Vedeta preferată de adolescenții de pretutindeni a fost botezată Destiny Hope, dar alintată “Smiley”, deoarece zâmbea mereu cand era mică. “Smiley” a fost prescurtat apoi în “Miley” și asa s-a născut numele pe care întreaga planetă îl știe în prezent.

Katy Perry

KatyPerry3

Nume real: Katheryn Elizabeth Hudson

La 16 ani, cântăreața și-a lansat un album cu muzică creștină, sub numele de Katy Hudson. Pentru ca exista deja o actriță pe numele Kate Hudson (fiica lui Goldie Hawn), Katy și-a schimbat numele în Perry (numele de fată al mamei ei), pentru a evita confuzia.

 

C.A.