0.6 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023 - 9:03
No menu items!

Care sunt femeile cu care s-a iubit George Clooney de-a lungul anilor? – FOTO

spot_img

 George Clooney

Nu degeaba și-a câștigat, în timp, renumele de unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood, dar și acela de burlac convins. George Clooney se poate lăuda cu o listă impresionantă de femei frumoase cu care s-a iubit până în prezent, de la actrițe și modele până la ospătărițe, scrie ADPM. Conform celor mai recente zvonuri, acum s-a logodit cu avocata Amal Alamuddin.

Kelly Preston

Kelly Preston

George Clooney și Kelly Preston au format un cuplu în anul 1988.

Talia Balsam

F2M: Talia Balsam

Actrița Talia Balsam a fost căsătorită cu George Clooney din decembrie 1989 până în 1993. De atunci, Clooney pare să-și fi jurat că nu va mai ajunge vreodată în fața altarului. În schimb, Talia s-a căsătorit, în anul 1998, cu actorul John Slattery.

Karen Duffy

Karen Duffy

Deși se zvonește că nu au avut o relație prea lungă ori foarte serioasă, Karen Duffy a avut șansa de a păși, la brațul lui George Clooney, pe covorul roșu al Premiilor Emmy 1995.

Celine Balitran

Celine Balitran

Atunci când l-a cunoscut pe George Clooney, în 1996, Celine Balitran lucra ca ospătăriță într-un restaurant din Franța. Era studentă la drept, iar mai târziu s-a mutat în California pentru a locui împreună cu celebrul actor. Cei doi s-au despărțit în 1999.

Charlize Theron

Charlize Theron luptă împotriva virusul HIV în Africa de Sud

Eternul burlac al Hollywood-ului și frumoasa Charlize Theron ar fi avut, conform unor zvonuri, o aventură în anul 2000. Cu toate astea, niciunul dintre ei nu a vorbit vreodată public despre acest lucru.

Lisa Snowdon

Lisa Snowdon

Între anii 2000 și 2005, George Clooney s-a iubit cu modelul de origine britanică Lisa Snowdon. Au avut o relație tumultoasă, presărată cu multe despărțiri și împăcări, iar, într-un final, au decis să o ia pe drumuri separate.

Lucy Liu

Lucy Liu

Despre Lucy Liu s-a zvonit că s-ar fi iubit cu George Clooney în anul 2000, relație care nu a fost însă confirmată vreodată. Au reușit în acea perioadă să se ferească de paparazzi care încercau cu disperare să îi fotografieze împreună, dar se spune că ar fi fost surprinși sărutându-se în noaptea de Revelion, în 2006.

Krista Allen

Krista Allen

Actrița Krista Allen l-a cunoscut pe Clooney pe platourile de filmare ale peliculei „Confessions of a Dangerous Mind”, în anul 2002. Relația lor a durat doi ani, dar au încercat din nou, în anul 2006, să fie împreună. Din pacate însă, se pare ca nu a fost să fie și s-au despărțit atunci definitiv.

Renee Zellweger

Renee Zellweger

Despre o posibilă relație între Renee Zellweger și George Clooney s-a vorbit pentru prima oară în anul 2001, iar apoi, din nou, în 2006.

Sarah Larson

Sarah Larson

Model și fostă ospătăriță, Sara Larson a fost iubita lui George Clooney între 2006 și 2009. În 2008, a devenit prima iubită alaturi de care Clooney s-a afișat pe covorul roșu al Premiilor Oscar.

Elisabetta Canalis

Elisabetta Canalis

George Clooney și frumoasa Elisabetta Canalis au fost împreună vreme de aproximativ doi ani. Au fost pentru prima oară surprinși împreună în iulie 2009, iar apoi și-au făcut prima apariție oficială în calitate de cuplu cu ocazia premierei filmului „The Men Who Stare at Goats”. Cei doi s-au despărțit la doar câteva zile după ce George Clooney a împlinit 50 de ani.

Stacy Keibler

Stacy Keibler

Stacy Keibler a avut o relație foarte mediatizată cu George Clooney, din anul 2011 și până în luna iulie a anului trecut.

Amal Alamuddin

Amal Alamuddin

Amal Alamuddin, avocat de origine britanică a început o relatie cu George Clooneyîin toamna lui 2013 și se zvonește că recent s-au logodit. Cei doi au participat împreună la un dineu la Casa Albă.

C.A.