8 C
București
miercuri, 3 martie 2021 - 23:59

Care sunt defectele zodiilor?

Care sunt defectele zodiilor?

Nimeni nu este perfect şi întotdeauna e loc pentru mai bine.

Berbecul şi-a rezervat dreptul de a contrazice pe toata lumea şi de a pune oamenii să-i stea drepţi înainte. Nu acceptă păreri diferite de ale sale, nu are răbdare şi se plictiseşte repede. Misogin fără pereche, e de părere că răul suprem pe pământ îl reprezintă femeia la volan.

Taurul îşi asumă meritele altora fără nici o mustrare, crezând că totul este de vânzare. Noţiunile complexe de etică şi morală nu există în vocabularul său, iar sportul său preferat este fuga de răspundere. Se îndrăgosteşte repede şi pasional, apoi realizează că persoana pe care o idolatriza este om, cu defecte mai multe decât calităţi. Face declaraţii fierbinţi şi promisiuni pe care nu le onorează.

Gemenii mint fără să clipească şi, când vor să obţină ceva, fac orice. Sunt schimbători şi nestatornici. Le place să se joace cu nervii oamenilor până la sadism.

Racul este hrăpăreţ, profită cât poate şi fură roadele muncii altora. Când se îndrăgosteşte, joacă rolul celei mai nevinovate fiinţe de pe Terra. Dacă simte că nu i se acordă atenţia dorită, se comportă ca domnul Goe. Este dependent de iubire şi afecţiune, iar, pe măsură ce relaţia evoluează, se lasă în grija partenerului, până când renunţă complet la viaţa sa, pentru a fi doar cu acesta.

Leul este narcisist, egocentric şi îngâmfat. Nu are nevoie de afecţiunea altcuiva, pentru că se iubeşte singur mai mult decât suficient. În rol de şef, este detestat până la moarte de către subordonaţii săi. Este imun la critici, considerându-se cu fermitate un om fără defecte. În realitate, este lăudăros, dominator şi convins că Pământul nu se poate învârti fără el.

Fecioara are imaginaţia unei scânduri, iar pasiunea sa secretă este întocmirea de liste şi tabele. Are căldura unei frapiere şi fantezia unui birocrat. O nativă veritabilă a acestei zodii este mereu ocupată cu mii de nimicuri sau cu băgatul nasului unde nu-i fierbe oala, fiind tipicară, ipohondră, cicălitoare, avară şi maniacă, dar, absolut necesară, din păcate.

Balanţa este puturoasă şi mincinoasă, superficială, încrezută, instabilă şi zgârcită. Nu-i place să facă nimic şi îşi amână mereu treburile. Când nu stă cu nasul pe sus e pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de cei din jur.

Scorpionul este încăpăţânat şi insensibil, indiscret şi ipocrit, gelos şi posesiv, crud şi răzbunător. Trăieşte o viaţă de telenovelă, pentru că-i place drama. Când i se-ntâmplă ceva “rău”, toata lumea trebuie să afle şi să se mobilizeze urgent pentru a-i plânge de milă.

Săgetătorul este mincinos profesionist, leneş, beţiv, snob şi inconştient. Are un simţ al umorului la fel de spumos ca un sifon răsuflat. Iubeşte cu pasiune pe cine apucă, pentru că aparenta sa inocenţă atrage mulţi parteneri naivi şi profită din plin de acest lucru.

Capricornul este orgolios şi arogant, încăpăţânat, infantil şi credul, răutăcios, mincinos, bolnav închipuit şi nu are niciodată scrupule. Ambiţia sa nemăsurată îl macină şi vrea să dovedească tot timpul că deţine adevărul suprem. Are multe complexe pe care încearcă să le ascundă, dar nu se pricepe nici la asta. Cu toate acestea, este mulţumim de sine.

Vărsătorul este pasionat de alcool, tipicar, imprevizibil, risipitor, utopic şi ipohondru. Îşi schimbă credinţele după cum bate vântul şi este dependent de tehnologie. Nu dă doi bani pe părerile altora, considerându-se un muritor de rând care încă nu a apucat să vadă interiorul unei nave extraterestre. Crede că a fost adus pe această planetă să mântuiască omenirea.

Peştii sunt certăreţi şi agasanţi, mitomani şi trişori, speculanţi, aerieni şi superstiţioşi. Totul e un amestec în mintea lor şi nu au niciodată argumente sau logică în ceea ce fac. Au un limbaj unic pe care doar ei îl pot pricepe sau plantele cu care se conversează zilnic.

C.N.