10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 3:04

Care sunt cei mai “glamour” tătici, în opinia spaniolilor

spot_img

David Beckham a fost ales de spanioli cel mai “glamour tătic” din acest an, de Ziua Tatălui, sărbătoare marcată în Spania la 19 martie, când este premiat tatăl care onorează cel mai mult acest titlu, indiferent de vârstă sau de naționalitate.

Un site de cumpărături online  a realizat un sondaj în rândul spaniolilor pentru a afla care este, în opinia lor, cel mai glamour tată din rândul vedetelor. La sondaj au participat 720 de persoane, jumătate bărbați, jumătate femei.

Medalia de aur i-a revenit fără multe surprize fostului internațional de fotbal britanic, David Beckham cu 26,25% din voturi. Este încă vie în minte imaginea de la Săptămâna modei de la New York cu David așezat în primul rând al paradei organizată de soția sa Victoria Beckham, cu cei trei băieți aliniați pe scaune și cu fetița în brațe, așteptând cuminți să înceapă showul.

Pe locul doi se clasează Brad Pitt cu 21,74% din voturi. Împreună cu Angelina Jolie el formează unul dintre cuplurile cele mai glamour și mai solide din peisajul hollywoodian. O imagine emblematică este cea care se repetă de fiecare dată când numeroasa lor familie trec printr-un aeroport, cu Brad pășind în față conducând grupul copiilor mari și Angelina încheind șirul cu cei mici.

Medalia de bronz îi revine portarului spaniol Íker Casillas cu 11,73%, care nu are nevoie de prea mulți copii pentru a fi considerat un tată exemplar. El este căsătorit cu cronicara de fotbal Sara Carbonero care l-a urmat la Oporto când fotbalistul și-a schimbat echipa plecând de la Madrid. Peste două luni se va naște cel de-al doilea copil al cuplului. Primul născut, Martin, îi urmează deja pe gazon pașii tatălui său.

În afara podiumului se clasează, în opinia spaniolilor, Tom Cruise (10,23%), fotbalistul Xavi Alonso (8,85%), cântăreții David Bustamante (7,89%) și Alejandro Sanz (5,01%), actorul Javier Bardem (4,68%) și David Bisbal pe ultima poziție cu 3,62% din voturi.