19.6 C
București
joi, 8 iunie 2023 - 10:22
No menu items!

Care politician e mic şi cu capul mare

spot_img

Victor Ciorbea nu îl are la inimă pe liderul PNŢCD  Aurelian Pavelescu despre care crede că este o creație, o făcătură a lui Zeus.

„Mulţumesc în general liderilor USL, USL-ului în ansamblu, pentru faptul că recunosc acest PNŢCD legitim, autentic şi, pe cale de consecinţă, şi calitatea mea de preşedinte legitim al PNŢCD. Evident că este vorba despre PNŢCD, care după decembrie ’89 a promovat principiile şi valorile naţional-ţărăniste creştin-democrate, PNŢCD, care a fost condus de seniorul Coposu, de Ioan Raţiu, de Ion Diaconescu. În ce îl priveşte pe ăla mic cu capul mare, evident, ştim cu toţii că este o creaţie, o făcătură a lui Zeus, care l-a propulsat, l-a plasat exact în fruntea PNŢCD, pentru a încerca să se ascundă şi sub această denumire la alegerile care urmează”, a declarat Ciorbea.

Ciorbea va candida la alegerile parlamentare în sectorul 2 din Capitală din partea PNL, a anunţat președintele liberal Crin Antonescu. Prezent la conferința USL, Ciorbea a completat că e vorba de colegiul 9 care este deținut în prezent de Teodor Paleologu (PDL). (A.M)