21.2 C
București
marți, 30 mai 2023 - 10:20
No menu items!

Care este culoarea personalității tale?

spot_img

Care este culoarea personalității tale?

Culorile ne influențează viața, dezvăluindu-ne personalitatea, trăsăturile pregnante și comportamentul. Ele aduc magie în viața noastră, seninătate, fericire, relaxare, entuziasm, beatitudine. O lume alb-negru ar fi plictisitoare, monotonă, gri – fără flori, păsări, fluturi, cer, mare.

Alb este simbolul păcii și semnifică puritate, compasiune, optimism. Persoanele care preferă această culoare sunt blânde, tolerante, înțelegătoare, empatice, ușor adaptabile și au tendința de a se sacrifica pentru cei din jur, punându-i întotdeauna pe primul plan.

Negru este negativ, pesimist. Persoanele care prefeă această culoare posedă abilități de conducător, nu își asumă riscuri și evită să fie în centrul atenției. Pot fi timizi, dar, când ies din cochilie, îi uimesc pe cei din jur. Fiind nuanță puternică, în combinație cu alte culori, domină.

Albastru este simbolul regal al calmului. Persoanele care preferă această culoare sunt firi calde și așezate, pragmatice, amuzante și entuziaste, care trăiesc clipa și nu se tem de viitor. Pot avea caracter temperamental, sofisticat, trăsături contrastante.

Portocaliu este masculin și semnifică energie, pasiune, putere și autoritate, spirit competitiv. Persoanele care preferă această culoare sunt curajoase și însetate de cunoaștere, având abilitatea de a influența pozitiv oamenii din viața lor prin sfaturi și încurajări. Cel mai rău lucru care li se poate întâmpla este să piardă oportunități.

Roșu semnifică romantism, curaj, competitivitate și regalitate. Persoanele care preferă această culoare nu se rușinează să-și exprime public afecțiunea pentru persoana iubită. Sunt pline de viață, se bucură de atenția celor din jur și au curajul să iasă în evidență în orice situație. Au hobby-uri diverse și doresc să fie cei mai buni în ceea ce fac, fiind atrași de lux.

Purpuriu este o culoare a regalității. Persoanele care preferă această culoare sunt spirituale și extrem de creative, găsind întotdeauna soluții și idei inedite, indiferent de situație. Au tendința să se considere superiori celorlalți.

Galben este simbolul razelor de soare. Persoanele care preferă această culoare, dețin puterea de a lumina viața celor dragi prin dispoziția optimistă și prietenoasă. Alături de ei, viața este mereu frumoasă, pentru că sunt iubitori și foarte sociabili, loiali, înțelegători și creativi.

Verde este simbolul determinării. Persoanele care preferă această culoare sunt caractere ambițioase, curajoase, muncitoare, dar încăpățânate. Dacă își propun să facă ceva, nimeni și nimic nu le poate sta în cale, pentru că nu se tem să se exprima liber, indiferent de situație și au întotdeauna ultimul cuvânt.

C.N.