16.9 C
București
marți, 28 septembrie 2021 - 4:38

Care este cel mai scump cuplu din showbiz?

spot_img

Care este cel mai scump cuplu din showbiz?

Povestea de dragoste dintre Bella şi Edward în seria Twilight a devenit fenomen mondial, doborând topurile box-office cu încasări de peste 3 miliarde $. Robert Pattinson şi Kristen Stewart nu mai formează un cuplu în viaţa reală şi sunt nefericiţi, dar excelează la capitolul financiar. Cei doi au câştigat detaşat într-un top al celor mai bine plătite zece cupluri din filme, cu suma de 625 milioane $ pentru rolurile din seria faimoasă de filme. Informaţiile despre viaţa reală a celor doi le-au îngroşat portofelele producătorilor şi au creat o adevarată isterie în rândul fanilor înfocaţi, care au fost tot mai interesaţi să urmărească evoluţia relaţiei celor doi “vampiri”.

Pe locul al doilea se află Channing Tatum şi Rachel McAdams, cu 125 milioane $ pentru pelicula “The Vow”. Povestea femeii care şi-a pierdut memoria din cauza unui accident de maşină a avut mare succes în rândul iubitorilor de drame.

Cuplul Robert Pattinson şi Reese Witherspoon, protagoniştii filmului “Water for elephants” apare pe ultimul loc al clasamentului, pentru un câştig de 59 milioane $.

În vara lui 2012, cel mai bogat cuplu din showbiz era format din Beyonce şi Jay-Z, cu un câştig de 78 milioane $, surclasându-i pe Gisele Bundchen, supermodel brazilian şi soţul ei Tom Brady, celebru fotbalist american.

C.N.