3.9 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 8:51
No menu items!

Care este cel mai piratat serial TV din 2013

spot_img

it&c

Serialul “Game of Thrones” a generat pentru al doilea an consecutiv cele mai multe descărcări ilegale pe internet şi ocupă primul loc în topul celor mai piratate producţii TV din 2013, potrivit site-ului TorrentFreak.

Game-of-Thrones

“Game of Thrones”, realizat de televiziunea HBO pe baza romanelor fantasy scrise de George R.R. Martin, a fost descărcat de 5,9 milioane de ori prin intermediul aplicaţiei BitTorrent.

Sezonul al treilea al serialului a avut o medie de audienţă în Statele Unite de 5,5 milioane de telespectatori, relatează contactmusic.com.

Clasamentul nu a ţinut însă cont de descărcările ilegale ale serialului de pe celelalte două site-uri majore de torente, The Pirate Bay şi Kickass Torrents, ceea ce înseamnă că cifra totală referitoare la descărcările ilegale ale serialului “Game of Thrones” este mult mai mare.

Pe locul al doilea se află serialul “Breaking Bad”, realizat de televiziunea AMC. Episodul final al acestui serial a generat 4,2 milioane de descărcări.

breaking-bad

Locul al treilea este ocupat de serialul “The Walking Dead”, realizat tot de televiziunea AMC şi a generat 3,6 milioane de descărcări.

walking-dead

Serialul “The Big Bang Theory” se află pe locul al patrulea, iar comedia “How I Met Your Mother” pe locul al cincilea.

D.M.