1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 7:40
No menu items!

Care e divergenţa dintre Ponta şi Băsescu

spot_img

Premierul Victor Ponta a declarat de la tribuna Parlamentului că singurul punct în care în mod fundamental se desparte de viziunea lui Traian Băsescu este acela în care spune că interesul național al României nu poate fi nici negociat și nici supus unui compromis așa cum solicită președintele țării.

,,Aș vrea să explic încă o dată că subiectul aflat în discuție este mult mai important decât oricare dintre persoanele și personalitățile politice sau decît un simplu conflict intern în campanie electorală. Este vorba de obiective fundamentale pentru România în perioada 2014-2020 și cred că este obligația și responsabilitatea noastră să ne batem pentru îndeplinirea acestor obiective”, a spus Ponta.

El a susținut că singurul punct în care se desparte în mod fundamental de viziunea lui Traian Băsescu este acela în care spune că inetresul național al României nu poate fi negociat. ,,Singurul punct în care în mod fundamental mă despart de viziunea președintelui României este acela în care spun că interesul național al României nu poate fi nici negociat, nici supus unui compromis așa cum solicită președintele. Cred că obligația noastră este să ne apărăm interesele legitime și să fim o țară respectată și o țară tratată în mod egal la nivel european”, a explicat Ponta.