12.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 12:20

CARAMBOL pe DN2: patru morți și cinci răniți

spot_img

Patru persoane au murit, iar trei au fost rănite grav într-un accident rutier produs, joi seara, pe DN2 (E 85) la limita judeţelor Buzău şi Vrancea și în care au fost implicate patru maşini.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, Cătălina Murariu, a declarat că toţi cei patru morţi sunt tineri, trei bărbaţi şi o femeie, şi se aflau într-un autoturism Opel, înmatriculat în judeţul Vrancea.

Accidentul care a avut loc în localitatea Slobozia Bradului s-ar fi produs după ce şoferul autoturismului Opel Vectra a oprit pentru a vira la stânga, iar din spate a venit un Volkswagen Polo, care a lovit maşina staţionată și a proiectat-o pe contrasens, unde a fost lovită în plin de o cisternă. La rândul lui, autoturismul Volkswagen Polo a fost lovit din spate de un Ford.

Alte trei persoane – între care două fete de 12 şi respectiv 16 ani – au fost rănite, fiind transportate la spitale din Râmnicu Sărat şi Focşani.

În urma accidentului, circulaţia pe DN, la Slobozia Bradului, a fost blocată pe ambele sensuri de mers, cozile de maşini întinzându-se pe 15 kilometri.