12.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 14:21

CARAMBOL pe Autostrada Soarelui. Nouă mașini sunt avariate. Care este motivul

spot_img

Traficul rutier pe A2 (București – Constanța) a fost deviat, după ce carosabilul a fost acoperit de un strat gros de aproximativ 15 centimetri de gheață și apă.

autostrada-soarelui

Un carambol în care au fost implicate nouă mașini s-a produs, joi, pe autostrada A2 (Bucureşti – Constanţa), între kilometrul 44 şi 45, unde carosabilul a fost acoperit rapid de un strat gros de aproximativ 15 centimetri de apă şi gheaţă, din cauza precipitaţilor abundente.

Autoritățile au precizat că accidentul în lanț s-a produs în jurul orei 14.15.

Centrul Infotrafic a precizat că traficul este deviat pe Autostrada A2, de la kilometrul 65, pe DN3, către Bucureşti, din cauza carosabilului acoperit de un strat gros de câţiva centimetri de gheaţă şi apă, la kilometrul 41.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză foarte redusă, adaptată permanent condiţiilor concrete de drum şi trafic, iar cei care încheie coloanele de autovehicule trebuie să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie cu viteză, din spate, să încetinească şi, după caz, să oprească în timp util, evitându-se astfel producerea de coliziuni.

R.D.