19.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 2:45
No menu items!

Cântăreaţa Christina Aguilera a născut o fetiţă

spot_img

Vedeta mai are un fiu, în vârstă de şase ani, Max, cu primul său soţ, Jordan Bratman

Christina Aguilera and matt rutler

Cântăreaţa americană Christina Aguilera a născut, sâmbătă, al doilea copil al său, o fetiţă, la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, informează contactmusic.com.

Fetiţa, care este primul copil al cântăreţei cu logodnicul său, Matt Rutler, a fost născută prin cezariană, deşi Aguilera îşi exprimase dorinţa de a naşte pe cale naturală.

În februarie anul acesta, Christina Aguilera, în vârstă de 33 de ani, şi Matt Rutler, un producător de film în vârstă de 29 de ani, au confirmat pentru revista People că vor avea un copil. Vestea a venit la o săptămână după ce cântăreaţa fusese cerută în căsătorie de iubitul ei.

Cântăreaţa, care a slăbit zece kilograme în 2013, după ce a urmat o dietă foarte strictă şi un program de fitness, ar fi apelat şi la un nutriţionist pentru a o ajuta să îşi ţină greutatea sub control în timpul sarcinii. Aceasta îşi doreşte să fie în formă perfectă înainte de a semna contractul cu Playboy.

Vedeta mai are un fiu, în vârstă de şase ani, Max, cu primul său soţ, Jordan Bratman.

Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul „Genie in a Bottle”, a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial.

C.A.