4.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 19:03
No menu items!

Candidatul PSD din Vidra își face campanie la nuntă, cu dedicații pe bani: „PSD, PSD, PSD!!!”. VIDEO

spot_img

Candidatul PSD la Primăria Vidra, din județul Ilfov, Constantin Marinescu, a participat la o nuntă de romi, alături de mai mulți membri ai partidului, oferind chiar și bani și dând dedicații muzicale.

Consilierul local Constantin Marinescu, candidat la Primăria Vidra, la alegerile din 5 iunie, a luat parte la o nuntă de romi, în satul Sintești (comuna Vidra), unde a mers însoțit de mai mulți membri ai PSD Vidra.

Nu au lipsit fotografiile de familie, dnasurile din buric, pliantele electorale și dedicațiile muzicale, numele candidatului fiind strigat la microfon și aclamat de nuntași: „de la primarul Costel Marinescu, 1 milion, 2 milioane, 3 milioane, 4 milioaneeeee!!!”.

În continuare, înconjurat de petrecăreți și de stafful său de campanie, Costel Marinescu a împărțit bani și pliante în strigătele cântărețului la microfon: „PSD, PSD, PSD!”.

Biroul Electoral Central a fost sesizat cu privire la acest incident, iar plângerea a fost trimisă spre soluționare Biroului Electoral de Circumscripție Comunală nr 40 Vidra.

Andrei Tudor