29.3 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 18:31
No menu items!

Candidatul PMP la Primăria Buzău a uitat numele partidului care îl susține. VIDEO

spot_img

Constantin Florescu, fost consilier local ales pe listele PSD și care a trecut recent la PMP, a uitat în plină conferință de prezentare a propriei candidaturi numele partidului din partea căruia candidează la Primăria Buzău.

”Astăzi declar oficial în fața tuturor cetățenilor buzoieni că accept candidatura pentru Primăria Buzău din partea partidului… partidului… Mișcarea Populară, România, partidul PMP”, a spus Florescu într-o conferință de presă la Buzău, potrivit imaginilor postate pe Facebook de ziaristul Sebastian Silvestru.

Candidatul a spus numele corect al PMP doar după ce i-a șoptit președintele partidului, Eugen Tomac, aflat lângă el la prezidiul conferinței, scrie G4Media.

În noiembrie 2019, la puțin timp după plecarea din PSD, ca urmare a neînțelegerilor cu primarul Constantin Toma, candidatul Florescu anunța în presa locală că așteaptă oferte de la celelalte partide pentru o susținere la primăria municipiului. În cele din urmă, el a fost curtat de PMP, după ce toate celelalte formațiuni politice au dezmințit că sunt interesate de colaborarea cu fostul magistrat, potrivit presei locale.