12.2 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 16:10
No menu items!

Candidat PDL la alegerile parțiale a trecut la PMP

spot_img

Ioan Ciolea, reprezentantul PDL în alegerile pentru mandatul de deputat în Colegiul 3 Hațeg, s-a înscris, miercuri, în PMP

ioan ciolea

Candidatul PDL la alegerile parțiale din 25 mai, Ioan Ciolea, s-a înscris, miercuri, în PMP, cu doar trei zile înainte de încheierea campaniei electorale. Ciolea candida pentru mandatul de deputat în Colegiul 3 Hațeg-Ținutul Pădurenilor.

Astfel, cu numai cinci zile înainte de scrutinul electoral – care va avea loc duminică (25 mai), Ioan Ciolea a semnat adeziunea la PMP, în cadrul unei conferințe de presă susținută de către candidatul formațiunii pentru Colegiul 3 Hațeg, Radu Mihai Cristescu, la sediul filialei județene PMP Hunedoara, potrivit stiripesurse.ro.

Doresc să anunţ că nu mai candidez la funcţia de deputat pentru Colegiul 3 Haţeg. Îi îndemn pe alegătorii mei şi ai PDL să-l voteze ca deputat pe Radu Mihai Cristescu şi să susţină PMP. Cred într-o dreaptă unită, în Traian Băsescu şi în Elena Udrea. Fac primul pas pentru că am încredere în faptul că Radu Mihai Cristescu că are curajul şi energia necesară să schimbe viaţa hunedorenilor în bine.

Ioan Ciolea

fostul candidat al PDL pentru Colegiul 3 Hațeg

La rândul lui, candidatul PMP la colegiul 3 Hațeg a apreciat că gestul fostului candidat al PDL este unul de “mare curaj” şi reprezintă un semnal pentru unificarea dreptei în jurul PMP.

Este un act de mare curaj, este un exemplu de urmat pentru toţi politicienii din România, indiferent de nume şi de greutate. Dacă am reuşit să facem aici, la Deva, această unificare a dreptei adevărate, de ce nu ar putea să o facă şi alţi lideri importanţi din partidele de centru dreapta şi dreapta. Deva este kilometrul zero al unificării dreptei adevărate din România.

Radu Mihai Cristescu

candidatul PMP pentru Colegiul 3 Hațeg

Conducerea filialei PDL Hunedoara nu a fost informată oficial de trecerea candidatului propriu la alt partid. Preşedintele organizaţiei judeţene, Dorin Gligor, afirmă că acesta a fost sprijinit în campania electorală de către colegii democrat-liberali.

E prematur pentru a face comentarii. Eu nu cred în politica din România în care un nebun aruncă o piatră şi toţi ceilalţi sar imediat să o scoată. Vom analiza situaţia creată, vom lua măsurile necesare. Buletinele de vot sunt tipărite. Candidatul PDL va apărea pe buletine şi va face, şi în aceste condiţii, mai multe voturi decât cel ce apare pe buletin în dreptul altei formaţiuni politice şi este susţinut, din ceea ce spuneţi dumneavoastră (jurnaliştii, n.r.), de candidatul nostru. Asta se va întâmpla cu siguranţă.

Dorin Gligor

președintele filialei PDL Hunedoara

D.M.