-1.6 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022 - 14:00
No menu items!

Când PSD nu mai are nevoie de Stanoevici, nici el nu mai are… o nevoie

spot_img

Nu știu drept ce să luăm postarea de pe Facebook a fostului ministru al culturii din Guvernul Ponta – invidie, frustrare sau spirit de glumă. O vorbă din popor spune că toate lucrurile serioase se spun în glumă. Dar e doar o vorbă și nu știm câtă acoperire are în realitate. Poate că doar de data asta.

Ne anunță, totuși, în acest comentariu de pe Facebook, însoțit de o fotografie, e drept, reușită, că a închis o pagină din viața sa politică. Lăsăm la o parte nedumerirea legată de viața sa politică, în condițiile în care a activat în acest mediu aproape doi ani, fără rezultate notabile, dar ne întrebăm ce spera fostul „ministru cu livret” (aflați aici de ce i se spune așa) să capete de la partidul care nu mai are același președinte ca atunci când l-a susținut. Pe principiul „eu nu vreau să fac asta, deși nimeni nu-ți cere să faci nimic”. Monsieur Stanoevici, dacă nimeni nu te întreabă de sănătate, de ce vrei să ne vorbești despre ea? Poate că nu interesează pe nimeni.

stanoevici_cort_psd

În rest, genialitatea fotografiei, care circulă pe rețelele de socializare și nu e făcută de Stanoevici, este invers proporțională cu inspirația mesajului de pe cortul PSD.

Această rubrică este un pamflet, iar textele trebuie tratate ca atare.