23.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024 - 16:43
No menu items!

Când iese șeful la pensie, nu mai contează pandemia

spot_img

Brigada de Jandarmi de la Brașov i-a organizat șefului, cu ocazia ieșirii la pensie, o petrecere chiar în curtea unității, fără să țină cont de regulile pandemiei, pentru care ei aplică amenzi oamenilor pe stradă.

În imaginile apărute în spaţiul public, filmate  în faţa sediului Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista” Braşov, se văd jandarmii, unii în uniformă, alții în civil, ascultând muzică și bând șampanie, la lumina girofarurilor autospecialelor de intervenție.

Nicio persoană nu poartă mască de protecție, iar șeful lor se îmbrățișează și se pupă cu fiecare, pe rând. 

„Referitor la imaginile apărute în spaţiul public, vă comunicăm faptul că am luat cunoştinţă despre manifestarea care a avut loc in unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 februarie, în jurul orei 23:00, la ieşirea din misiune efective din cadrul unei subunităţi mobile, pe fondul trecerii în rezervă a şefului ierarhic, i-au adus acestuia mulţumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamaţii şi urări.

În ceea ce priveşte atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecţie individuală la nivelul unităţii noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt şi pentru a se lua măsurile legale care se impun”, a transmis Gruparea Mobilă de Jandarmi Braşov.