4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 0:19
No menu items!

Cancelarul şi preşedintele Germaniei l-au felicitat pe Klaus Iohannis

spot_img

Angela Merkel a precizat că este convinsă că România și Germania vor putea aprofunda relațiile bilaterale

Angela_Merkel

Cancelarul Angela Merkel și preşedintele Germaniei, Joachim Gauck, l-au felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria obţinută la alegerile prezidenţiale. Totodată, liderii Germaniei l-au asigurat pe Iohannis că Germania va rămâne “un partener de nădejde” .

Preluaţi mandatul prezidenţial în vremuri marcate de mari provocări la adresa Europei şi a ţării dumneavoastră. Fiţi sigur că Germania va continua să sprijine şi în viitor România pe drumul reformelor importante care urmează să fie făcute, în special în ceea ce priveşte îmbunătăţirea statului de drept.

Administraţia Prezidenţială de la Berlin
comunicat de presă

Și cancelarul Germaniei, Angela Merkel, l-a felicitat pe Klaus Iohannis, asigurându-l că Germania va rămâne “un partener de nădejde” al României.

Vă felicit din toată inima pentru alegerea dumneavoastră în funcţia de preşedinte al României. Vom sprijini România cu sfaturi şi fapte pe calea reformelor importante pentru ţară dumneavoastră şi pentru Uniunea Europeană şi vom rămâne un partener de nădejde. Sunt convinsă că împreună vom putea aprofunda relaţiile noastre bilaterale.

Angela Merkel
cancelarul Germaniei