19.2 C
București
joi, 7 iulie 2022 - 9:40
No menu items!

Campionul Sabin Bădulescu, arestat pentru trafic de droguri

spot_img

Procurorii DIICOT Buzău au obținut arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a unui cultivator profesionist de canabis, prins la un control de rutină în trafic de un echipaj de polițiști rurali. Surse apropiate anchetei au dezvăluit că acesta este Sabin Bădulescu, de profesie economist, în trecut câștigător al mai multor competiții internaționale de skanderberg.

În timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de poliție rurală Merei au oprit în trafic un autoturism. În timpul legitimării conducătorului auto, un lucrător de poliție a observat pe bancheta din spate un recipient din plastic, ce conținea materie vegetală de culoare verde specifică genului canabis. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că respectivul recipient conținea cantitatea de aproximativ 400 de grame de cannabis.”, se arată într-un comunicat DIICOT.


A doua zi, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Buzău și polițiștii din cadrul SCCO Buzău au făcut patru percheziții în Buzău și București, descoperind astfel părțile componente ale unei instalații pentru asigurarea unei culturi de canabis, 24 ghivece cu rădăcini de plante tăiate, resturi și 69 de ghivece cu plante de cannabis în stare incipientă de dezvoltare.

Bădulescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, prin decizia judecătorilor Tribunalului Buzău.