0.4 C
București
sâmbătă, 28 ianuarie 2023 - 9:02
No menu items!

Campionatul de Viteză în Coastă din Braşov: Accident soldat cu trei răniți

spot_img

Un pilot de raliu şi doi spectatori au fost răniţi, duminică, la Campionatul de Viteză în Coastă din Braşov, după ce concurentul a pierdut controlul vehiculului şi a lovit o maşină parcată pe marginea drumului, în care se aflau două femei, transmite corespondentul Mediafax.

Accidentul s-a produs duminică pe Drumul Poienii, în judeţul Braşov, când unul dintre piloţi a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un autoturism oprit pe marginea drumului.

„Pe DN1 E, zona Warthe, a avut loc un eveniment rutier. Un concurent a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturim care se afla parcat pe marginea carosabilului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a concurentului şi a doi spectatori care se aflau în interiorul autoturismului acroşat.

Victimele au fost preluate de către ambulanţă”, a declarat, corespondentului Mediafax, Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov. Ambulanţa a preluat atât pilotul, cât şi două femei aflate în maşina lovită. Pilotul care a provocat accidentul participa la cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2018, care s-a desfăşurat la Braşov.

Sâmbătă, un alt pilot din Timişoara a fost rănit la gleznă, după ce, la antrenamente, s-a oprit cu maşina într-un stâp de iluminat de pe marginea traseului.

Potrivit Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, 89 de piloţi s-au înscris la cea de-a treia etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Total, care se desfăşoară în acest weekend la Braşov.

Alex Militaru