9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:09
No menu items!

Campion la culturism, reţinut după ce a condus fără permis. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l prinde

spot_img

circulatie

Un fost campion naţional la culturism a fost reţinut sâmbătă, după ce a fost prins la volan, în Buzău, deşi are permisul suspendat, şi nu a oprit la semnalale poliţiştilor, aceștia fiind nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a-l prinde.

Incidentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 19.30, pe o stradă din Buzău, unde un poliţist de la Serviciul Rutier a somat un şofer să oprească pentru control.

La volanul maşinii, un autoturism Mercedes, se afla Săndel Mândruţă, fost campion naţional la culturism, în prezent antrenor la Buzău, care şi-a continuat drumul în viteză, ignorând semnalul poliţistului de la circulaţie.

„Iniţial, culturistul Săndel Mândruţă, în vârstă de 59 de ani, aflat la volanul unui autoturism Mercedes decapotabil , s-a conformat, însă în momentul în care poliţistul rutier i-a solicitat să prezinte documentele pentru control a plecat, fiind urmărit de către poliţişti. Bărbatul a oprit autovehiculul în parcarea unei staţii peco şi a fugit. Poliţiştii l-au urmărit şi somat, trăgând şase focuri de avertisment, iar ulterior, cu sprijinul altor echipaje de poliţie, şoferul a fost identificat şi prins”, a declarat agentul Anca Bratosin.

În urma verificărilor făcute în bazele de date, poliţiştii au stabilit că sportivul avea permisul de conducere suspendat de un an, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie.

Săndel Mândruţă a fost reţinut pentru 24 de ore.

Nu este prima dată când sportivul se află în atenţia poliţiştilor, el fiind cercetat în acest an şi pentru cămătărie şi şantaj.

Săndel Mândruţă a fost campion naţional la culturism în 1995 şi a participant la mai multe campionate mondiale de culturism.

A.V.