9.7 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 9:15

Campioana la box Steluța Duță, dată afară din casă

spot_img

Steluța Duță, numită cetăţean de onoare al Buzăului, a fost anuntață de primarul municipiului că  garsoniera în care stătea cu chirie va fi vândută

steluta duta

Campioana la box Steluţa Duţă a declarat că va fi dată afară din casă. Sportiva, care  a fost numită cetăţean de onoare al Buzăului datorită performanţelor sale, susţine că a fost anunţată de primarul municipiului că garsoniera în care stătea cu chirie va fi vândută cu 80.000 de lei, potrivit Antena 3.

Steluţa Duţă a răzbit copilăriei nefericite din orfelinat şi s-a dedicat sportului. A reuşit astfel să ajungă cea mai titrată jucătoare de box din România.

Am fost anunţată că voi rămâne fără casă, mi s-a zis că garsoniera în care locuiesc în Buzău va fi vândută. Locuinţa este primită de la Primărie, care m-a lăsat să stau acolo cu chirie. Toţi banii câştigaţi de mine i-am investit acolo, iar acum am aflat că vor s-o vânda cu 80.000 de lei! Mă doare sufletul că eu nu am bani s-o cumpăr. Nu e normal ce mi se întâmplă, mi-e ruşine că sunt buzoiancă, de faptul că am fost numită cetăţean de onoare când acum mi se întâmplă asta. Oare doar atât merit? Puteau să mi-o vândă măcar mai ieftin, ca la un caz social.

Steluța Duță

Steluța Duță a câştigat anul acesta a treia medalie de aur la Campionatele Europene de Box. Pe 7 iunie, sportiva a câştigat titlul european la box, impunându-se în finala categoriei 48 de kilograme în faţa sportivei bulgare Sevda Asenova, la competiţia de la Bucureşti.

D.M.