3.9 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 10:08
No menu items!

Câmpeanu, supărat pe Antonescu. Pe cine vrea la conducerea PNL

spot_img

Preşedintele fondator al PNL, Radu Câmpeanu, susține că nu ar fi rău dacă la conducerea PNL s-ar întoarce Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, Câmpeanu a criticat faptul că Antonescu l-a primit pe Becali în rândul liberalilor, dar şi declaraţiile anti-europene ale liderului PNL.

“Îmi vine să râd de această idee de a se înscrie Becali în PNL. Cred că dacă eram în locul lui Crin Antonescu nu aș fi fost de acord cu intrarea lui în Partidul Național Liberal. Se spune că a dat și niște bani, dar cred că sunt doar zvonuri. Nu-l văd liberal pe Gigi Becali. Din tot ce a declarat el pâna acum, are doar concepții sportive, nu politice. Poate să fie simplu membru, dar doar atât”, a declarat Câmpeanu. Cât despre atacurile lui Gigi Becali la adresa lui Neagu Djuvara, pe care l-a etichetat drept o “băbăciune”, Câmpeanu este de părere că a fost o obrăznicie.

“A fost nepotrivit, ca să nu spun că a fost o obrăznicie din partea lui, să aibă păreri despre oameni care sunt la mare distanță de el”, a susţinut Radu Câmpeanu. Pe de altă parte, el i-a cerut lui Antonescu să nu mai facă declaraţii anti-europene. În altă ordine de idei, liderul liberal apreciază că Tăriceanu ar trebui să se întoarcă la conducerea partidului.”Călin Popescu Tăriceanu a fost foarte bun şi are un soi de simţ al echilibrului politic. N-ar fi rău să se întoarcă”, a spus Câmpeanu. (A.M)