9 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 12:57
No menu items!

Camelia Voiculescu: Mergem înainte!

spot_img

Fiica lui Dan Voiculescu, director al INTACT Media Group a transmis un mesaj tuturor angajaților

Camelia Voiculescu_SZ 

Președintele INTACT Media Group, Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, a trimis un mail intern tuturor angajaților, în care transmite un mesaj după condamnarea tatălui său, scrie stiripesurse.ro.

Dragi colegi,

Cu unii dintre voi mă cunosc personal de multă vreme, cu alții mai puțin sau deloc. În momente ca acestea, poți încerca să te vezi cu cât de mulți oameni posibil, însă toți au nevoie să știe ce este de făcut. Sper ca rândurile de mai jos să vă lămurească.

Ceea ce s-a întâmplat astăzi sfidează nu doar practicile justiției într-o țară democratică, parte a Uniunii Europene, ci și principiile statului de drept, atât de invocat tocmai de aceia care nesocotesc legea. Astăzi, printr-o încălcare flagrantă a drepturilor la un proces corect, tatal meu plătește pentru ca presa să nu fie monocoloră în România. Pentru curaj.

Vă rog să nu considerați acest mesaj drept un discurs politic. Sunt convinsă că știți că reflectă doar realitatea în care trăim.

Combaterea constantă a unui regim care a confiscat voturile a 7,4 milioane de români, regim care a umilit și nedreptățit  vădit o mulțime de oameni, nu poate fi însă oprită prin acest abuz samavolnic. Jurnaliștii acestui Grup, fondat acum mai bine de douăzeci de ani și care a devenit cea mai puternică platformă de media din țară, vor continua să rostească adevăruri despre un sistem care vrea să confiște demnitatea. Puterea acestui Grup a fost construită cu girul de încredere al publicului, care ne-a onorat și ne-a confirmat misiunea noastră jurnalistică. Milioane de oameni au putut urmări, prin anchetele jurnalistice ale Antenei 3, cum legea este încălcată de oamenii legii, cum libertatea este vândută, toți fiind martori ai creării unui sistem închis, care calcă în picioare drepturi și libertăți elementare.

Vorbesc mai mult despre Antena 3 și oamenii ei nu pentru că iubesc mai puțin celelalte Antene, ci pentru că ei și-au asumat lupta pentru adevăr.

O parte dintre voi îl cunoașteți pe tatăl meu, mai ales cei care sunteți în acest Grup încă de la început. Și voi, dar și cei care nu îl cunosc, ați găsit aici valorile care vă reprezintă, ați format o mare familie. Tocmai acest spirit puternic de familie este ceea ce nu poate fi învins. Știu că veți continua să vă faceți meseria cu cinste, arătând că nu întâmplător am ajuns cea mai credibilă voce din peisajul mediatic românesc. Vă asigur că rolul fiecăruia dintre voi este extrem de important și vă mulțumesc.

Vă încredințez că tatăl meu nu a comis nicio faptă reprobabilă. A luptat, cu demnitate, curaj și onoare, împotriva unui regim care amintește din ce în ce mai tare de vremuri considerate trecute. Sunt foarte mândră de el!

Ce este de făcut? Muncă, implicare și rezultate.

Ne cunoaștem bine – mergem înainte!

Camelia Voiculescu
Președinte Intact Media Group

Olimpia Diaconiuc