20.5 C
București
joi, 1 iunie 2023 - 8:18
No menu items!

Călin Popescu-Tăriceanu: Toți guvernanții au luat de la Cotroceni virusul aroganței

spot_img

Liderul ALDE, Călin Popescu – Tăriceanu consideră că „Executivul Orban a căzut la un nou examen”, prin faptul că „i-a umilit pe românii care veneau acasă, i-a ținut la cozi de 8 sau 10 ore și a făcut din reîntoarcerea acasă un adevărat iad”.

Liderul ALDE punctează că, până acum, guvernanții nu au dat nicio sancțiune celor responsabili de la vamă, respectiv Executivul nu a luat măsuri pentru reducerea aglomerației de la granița cu Ungaria. „Aveați posibilitatea de a deschide punctele de frontieră pe care acum le țineți închise. Ați fi avut posibilitatea să aveți de la început mai multe ghișee la Nădlac” a adăugat Tăriceanu.

„Cred că procesul de reîntoarcere a românilor în țară trebuie dat pe mâna celor care au organizat plecarea lor. Mai țineți minte cum într-o singură noapte, în plină stare de urgență sau chiar carantină, aproape 2000 de români au fost adunați de peste tot din țară, urcați în autocare (care au trecut ca prin brânză prin toate filtrele poliției și armatei) și au ajuns dimineață pe aeroportul din Cluj?

Eeeeei, cei care au realizat această minune este clar că ar fi știut să facă din reîntoarcerea românilor acasă un proces la fel de silențios și bine uns ca și cel al plecării. De unde cred că este nevoie cu atât mai mult să avem comisia “Sparanghelul” ca să ne lămurim cine sunt acești organizatori din umbră.

Există vreo explicație pentru nesimțirea de care ați dat dovadă? Alta decât prostia și incompetența? Există! Dl Iohannis nu mai are nevoie de voturile celor din diaspora așa că nu-i mai pasă de ei, așa cum nemaiavând nevoie de voturile etnicilor maghiari s-a transformat în Vadim “reloaded”. Asta se întâmplă când crizele medicale sunt tratate cu ochii la sondaje și nu cu inima la oameni”, se arată pe pagina de Facebook a lui Călin Popescu Tăriceanu.