3 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022 - 18:35
No menu items!

Câine erou: A salvat viața unui băiat de 3 ani dispărut de acasă VIDEO

spot_img

cainecopil

Un câine a salvat viața unui băiat de trei ani, care a dispărut, luni seară, de acasă. Copilul a fost găsit teafăr și nevătămat, după 7 ore de la dispariție, alături de câinele său, care l-a protejat pe tot parscursul nopții.

Băiatul, Carson Urness, din North Dakota, SUA, a dispărut de acasă, luni seară, în jurul orei 7:30 și a fost găsit după șapte ore de căutări – la care au participat peste 200 de oameni, alături de câinele său, Cooper, potrivit Valley News Live, citat de huffingtonpost.com.

Câinele a fost decoperit de un pompier, în apropierea unui dâmb, la aproximativ doi kilometri distanță de casa copilului, ghemuit lângă băiat. Patrupedul l-a protejat pe cel mic de frig și de ploaie, ținându-i de cald pe tot parcursul nopții.

“Începi să te gândești la ce e mai rău, dar apoi am realizat că și Cooper a dispărut. Dacă cineva urma să-l găsească, trebuia doar să-l găsească pe Cooper”, a declarat mama copilului, Courtney Urness.

Copilul a fost adus acasă cu un ATV, însă sub supravegherea atentă a patrupedului său, care a mers tot drumul în urma celui mic. Băiatul a fost supus unui control medical și se pare că se află într-o stare foarte bună, acest lucru datorându-se câinelui său loial, care i-a stat alături în timpul nopții. Patrupedul a fost abandonat când era doar un pui, însă el a fost salvat de pe stradă de către familia copilului, care l-a adoptat, devenind astfel cel mai devotat câine.

http://www.youtube.com/watch?v=TgkGEJ1fLeI

D.M.