16 C
București
joi, 30 mai 2024 - 8:58
No menu items!

Cafeaua cu 200% mai multă cofeină decât cea obișnuită

spot_img

death-wish

Sortimentul cu o concentrație de cofeină mult peste cea obișnuită  a fost lansat de o companie din Statele Unite și se numește Death Wish, potrivit foodstory.ro.

Producătorii cafelei garantează că „nu veți putea găsi nicăieri o cafea organică mai puternică și mai aromată decât aceasta. Cafeaua noastră nu are nimic în comun cu cea pe care o beți în mod normal dimineața. Nu găsiți o astfel de cafea în magazinele de cartier sau la Starbucks. Death Wish este cafeaua cu cea mai mare concentrație de cofeină. Este o cafea extremă, nu e făcută pentru cei slabi. Să nu spuneți că nu v-am avertizat.”

Cei care au avut curajul să testeze sortimentul sunt foarte încântați. Una dintre cele mai detaliate descrieri ale experienței avute la prima cană de Death Wish este ce de pe site-ul thedropp.com:

„La un minut după ce am pus cafeaua, întreaga bucătărie mi s-a umplut de o mireasmă incredibilă. Era ca și când m-aș fi aflat în cafeneaua mea preferată. Lipsea doar coada de acolo.”

„Așteptările mele nu erau foarte mari. Îmi imaginam că cea mai tare cafea din lume trebuie să aibă un gust amar și dur. Ei bine, nu puteam să mă înșel mai tare.”

C.A.