23.7 C
București
joi, 8 iunie 2023 - 13:51
No menu items!

Cadouri de Moș Nicolae pentru copiii cu dezabilități de la Ministerul de Interne

spot_img

Chiper

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Cătălin Chiper, a oferit, vineri, cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae, cadouri celor 110 copii din Centrul pentru copii cu dizabilităţi „Domniţa Bălaşa, asezământ aflat în grija MAI. Cadourile au fost achiziţionate din fondurile donate de către personalul MAI, la iniţiativa Secţiei Asistenţă Religioasă.

DSC_0121

Copii au primit dulciuri şi rechizite şcolare, dar şi mingi de fotbal şi volei, precum şi palete de badminton. Cei mici au mulţumit angajaţilor MAI, care, în fiecare an, de sărbători, prin astfel de gesturi, reuşesc să le aducă un strop de bucurie şi, la invitaţia secretarului de stat Cătălin Chiper, au promis că vor veni şi pe data de 20 decembrie, la sediul ministerului, unde Moş Crăciun în persoană le va aduce alte cadouri.

DSC_0241

Evenimentul de astăzi deschide seria acţiunilor caritabile întreprinse de către Ministerul Afacerilor Interne, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Următoarea acţiune se va desfăşura sâmbătă, 7 decembrie, când angajaţii MAI vor merge cu cadouri  pentru copiii din localităţile gălăţene grav afectate de inundaţiile din luna septembrie.

Andrei Tudor