20.7 C
București
joi, 28 septembrie 2023 - 23:44
No menu items!

Cadavrul carbonizat al unui bărbat, găsit de mai mulți copii într-o ruină din Ilfov

spot_img

Anchetatorii cred că este vorba despre o crimă

Cadavrul carbonizat al unui bărbat a fost descoperit, luni seară, printre ruinele unei fabrici dezafectate de la periferia orașului Popești Leordeni, de mai mulți copii care se jucau în zonă. Anchetatorii, care au adunat probe de la faţa locului, cred că este vorba de o crimă, potrivit Antena 3.

Luni seară, mai mulți copii se jucau printre ruinele fostei fabrici Danubiana. La un moment dat, unul dintre copii a observat trupul bărbatului. Speriați, copiii au alertat locatarii din zonă, care au mers imediat la fața locului pentru a verifica dacă nu cumva este o glumă. Însă, când au ajuns la ruinele clădirii, aceștia au descoperit cadavrul.

Locatarii susțin că victima era dezbrăcată şi plină de arsuri și bănuiesc că bărbatul ar fi fost omorât în altă parte şi ascuns printre ruinele fostei fabrici. Potrivit acestora, bărbatul ar fi fost omorât duminică noaptea.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, iar poliţiştii încearcă să afle identitatea victimei şi împrejurările în care a murit.

 D.M.