19.3 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 9:30
No menu items!

Ca-n România: La centrele de vaccinare e gol, dar la voucherele pentru vaccinare e coadă

spot_img

Imagini incredibile la Brăila, miercuri dimineață. Zeci de oameni stau la coadă pentru a-și ridica voucherele pentru că s-au vaccinat, iar la centrele de vaccinare nu e niciun doritor.

Zecile de oameni stau cu orele la coadă, pentru a-și primi bonurile de 100 lei, care ar fi trebuit să vină de acum 3 luni.

Autoritățile au stabilit ca persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare, primesc o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a cinci tichete de masă. Bonurile pot fi luate de la centrul de vaccinare, de la cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat.

Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze, iar de ele beneficiază toate persoanele care s-au imunizat începând cu data de 31 august 2021.

Datele oficiale arată că în ultimele 24 de ore, aproape 6.000 de persoane s-au vaccinat cu prima doză, la nivelul întregii țări.

Foto: Captură video Digi24