Câți bani avea în “plicurile” din birou o directoare din Ministerul Sănătății

Mihaela Ela Udrea a fost prinsă în flagrant, chiar în biroul de la Ministerul Sănătății, când a luat mită

Mihaela Ela Udrea, șefa Direcției Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sănătății, a fost urmărită de anchetatori din aprilie și până acum. Directoarea a luat de 6 ori mită, în bani și în produse cosmetice, pentru avizarea unor puncte de lucru farmaceutice.

Mihaela Ela Udrea este soția fostului avocat al poporului, Gheorghe Iancu.

Joi după-amiază, ea a fost prinsă în flagrant de procurorii anticorupție, care au făcut apoi percheziții în biroul directoarei. Suma primită joi era de 2.000 de lei, iar în sertarele biroului din Ministerul Sănătății, Mihaela Udrea mai avea “plicuri” cu sume totale de 4.000 de lei, dar și parfumuri și alte produse cosmetice.

Mihaela Udrea a fost reținută după audieri și urmează să fie prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Mihaela Ela Udrea a fost angajată în Ministerul Sănătăţii în 2008, consilier în cadrul Direcţiei Farmaceutice. Din 2009, ea a devenit director interimar al Direcţiei Politica Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale, iar în urmă cu o lună a luat concursul pentru ocuparea acestui post.

Conform declarației sale de avere, Mihaela Udrea are 2 terenuri intravilane, unul agricol, o casă de vacanță în Prahova și o casă și un apartament în București. directoarea din Ministerul Sănătății are un BMW X3, bijuterii în valoare de 6.500 de euro și venituri totale de 85.000 de euro (donații, împrumuturi, venituri). Soțul Mihaelei Udrea este consilier la Senat și cadru universitar la Facultatea de Drept a Universității București.

NICIUN COMENTARIU