15.1 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 10:04

Câștigătorul de la loto, ”un om modest”. Ce va face cu banii rămași după impozitare

extragere-loto-6-49

Câștigătorul tragerii Loto 6/49, de dinaintea Crăciunului, este ”un om modest și un familist convins”, după cum a transmis Loteria Română într-un comunicat. Bărbatul, deși a ales să-și păstreze anonimatul, spune că banii rămași după impozitare vor fi investiți într-o afacere, dar nu în totalitate.

“Marele câştigator este un om modest, familist convins, care a muncit din greu întreaga viaţă. E un jucător cu tradiţie, însă niciodată nu a crezut că va câştiga marele premiu”, a transmis luni Loteria.

Potrivit operatorului național de jocuri de noroc, bărbatul – care a ales să-și păstreze anonimatul – a aflat că a câștigat cu totul întâmplător. Și-a amintit de bilet și a vrut să verifice într-o doară dacă a câștigat ceva sau nu. Mai mult, au fost nenumărate cazurile în care nici nu a mai verificat biletele jucate.

Bărbatul care a câștigat peste 3 milioane de lei s-a prezentat, luni, la sediul Loteriei Române pentru a-și ridica premiul. După impozitare, acesta va rămâne cu aproximativ 2,26 milioane de lei, pe care-I va investi într-o afacere. O parte din bani vor fi folosiți însă și pentru a ajuta niște copii bolnavi.

Biletul a fost jucat la o agenție din Bistrița și a fost completat cu o variantă simplă, prețul biletului fiind de 4,9 lei.

Acesta este al patrulea câștig de categoria I la Loto 6/49 obținut în anul 2013.

D.M.