1 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 1:10
No menu items!

Cătălin Zmărăndescu, campion UCMMA

spot_img

Zmarandescu_Campbell Marvin

Luptătorul român de MMA (Mixed Martial Arts) Cătălin Zmărăndescu a câștigat meciul de sâmbătă cu britanicul Marvin Campbell pentru titlul de campion în cadrul turneului UCMMA 39 (Ultimate Challenge MMA) organizat în Marea Britanie. De altfel, după cum se știe, românul Cătălin Zmărăndescu se antrenează și luptă în Anglia, renunțând dezamăgit la țara natală.

Marvin Campbell nu a rezistat decât 3 minute pumnilor ucigători ai lui Cătălin Zmărăndescu care a câștigat meciul, încă din prima repriză, prin KO/TKO (Technical KO, decis de arbitrul de ring). La finalul luptei, Zmărăndescu a mulțumit tuturor susținătorilor, avându-l alături, în cușcă, pe fiul său, Mihai Zmărăndescu.

Mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos, mulţumesc tuturor fanilor care m-au susţinut şi au făcut cea mai frumoasă galerie, mulţumesc tuturor celor care, chiar dacă nu aţi fost în arenă, aţi fost cu gândul şi mesaje lângă mine. RESPECT

Cătălin Zmărăndescu
campion UCMMA

Zmarandescu_Mihai

După cum spunea și anul trecut, Zmărăndescu se pregătește pentru a ajunge în celebrul turneu de peste ocean, UFC ( Ultimate Fighting Championship) organizat de Dana White.

Andi Topală