2 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 5:50
No menu items!

Cătălin Voicu, luat cu ambulanța de la Curtea Supremă

spot_img

Cătălin Voicu, luat cu ambulanța de la Curtea Supremă

Fostul senator Cătălin Voicu a fost urcat într-o ambulanţă privată, urmând să fie transportat la o unitate medicală, după ce i s-a făcut rău, luni după-amiază, într-o pauză de la dezbaterile procesului în care este judecat de Curtea Supremă pentru corupţie.

În jurul orei 16.20, magistraţii Curții Supreme au suspendat temporar dezbaterile, pentru a se pronunţa pe o serie de cereri. În timpul pauzei, la ieşirea din sala de judecată, lui Cătălin Voicu i s-a făcut rău, astfel că s-a solicitat intervenţia unei ambulanţe private.

Echipa medicală sosită la faţa locului i-a făcut fostului senator o electrocardiogramă, i-a administrat intravenos o soluţie şi i-a dat o pastilă. În cele din urmă, Voicu a fost urcat într-un scaun cu rotile şi dus la ambulanţă, urmând să fie transportat la o unitate sanitară. Potrivit avocaţilor, fostul senator este cunoscut ca având diabet şi probleme cardiace.

Pe 26 februarie, magistrații Curții Supreme au respins mai multe cereri ale lui Cătălin Voicu, inclusiv două de recuzare, şi au amânat pentru 25 martie dezbaterile finale în dosarul de corupţie al acestuia.

R.D.