4 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 1:50
No menu items!

Cătălin Ivan îl contrazice pe Victor Ponta: Nu avem nevoie de suspendarea lui Traian Băsescu

spot_img

Catalin Ivan_SZ

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, pare a nu fi de acord cu liderii partidului pe care îl reprezintă. Deși președintele PSD, Victor Ponta, dar și ministrul Dan Șova, au spus la unison că președintele Traian Băsescu ar trebui suspendat dacă judecătorii Curții Constituționale constată încălcarea Legii fundamentale, Cătălin Ivan nu vede cu ochi buni suspendarea și îi contrazice pe amândoi.

Este puțin probabilă o nouă suspendare, deși Traian Băsescu ar merita suspendat în fiecare zi pentru încălcările Constituției. O nouă suspendare, din punctul meu de vedere, nu are sens, pentru că acum avem nevoie de stabilitate, economia merge din ce în ce mai bine, nu putem să punem în pericol rezultatele guvernării foarte bune de până acum

Cătălin Ivan
purtător de cuvânt al PSD
pentru RFI

Anterior, Victor Ponta a spus că, „dacă Traian Băsescu încalcă Constituția și dacă avem o decizie a Curții în acest sens, nu există o altă cale de sancțiune decât cea prevazută de Constituție: suspendarea”. Vicepreședintele PSD, Dan Șova, a fost de aceeași părere: „Dacă CCR ne dă dreptate, atunci Traian Băsescu ar trebui suspendat”.

Valeriu Motoc