16.1 C
București
vineri, 14 mai 2021 - 1:28

Cătălin Ivan: Era logic să se retragă Antonescu, din moment ce nu a avut niciodată susţinerea lui Traian Băsescu

spot_img

Cătălin Ivan a precizat, sâmbătă, că era logic ca președintele interimar al PNL, Crin Antonescu, să-și retragă candidatura la prezidențiale, deoarece nu are susținerea lui Traian Băsescu

Catalin Ivan_SZ

Purtătorul de cuvânt al PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan, a declarat, sâmbătă, că era logic ca preşedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, să anunţe că nu va mai candida la alegerile prezidenţiale, deoarece nu are susţinerea președintelui Traian Băsescu.

Era logic să se retragă (Antonescu n.r.), din moment ce nu a avut niciodată susţinerea lui Traian Băsescu. Probabil că în planurile lui Băsescu sunt alţi candidaţi pe care i-a tot vehiculat de-a lungul timpului. Niciodată nu a spus că ar fi şi Crin Antonescu un bun preşedinte. Pe partea dreaptă, fie că eşti în PNL, PDL, PMP sau alte formaţiuni politice, dacă nu te susţine Băsescu, nu ai nicio şansă. Deci retragerea lui Crin Antonescu este una logică.

Cătălin Ivan
purtător de cuvânt al PSD

Președintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a anunțat, sâmbătă, că nu va mai candida la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an și că pune capăt și interimatului pe care îl are la conducerea partidului.

 D.M.