11.5 C
București
luni, 20 mai 2024 - 8:15
No menu items!

Căsătoria homosexuală, cerută în jocurile Nintendo pentru copii. VIDEO

spot_img

Campanii agresive au fost lansate pentru introducerea cuplurilor gay în jocurile video

nintendo

Stânga progresivă a politizat tendința legăturilor dintre persoane de același sex și a modelat stilul de viață homosexual într-o mișcare pentru drepturile civile.

„Last Week Tonight”, cu John Oliver, pe canalul HBO, a dat un impuls pentru următorul val de politică progresivă – efortul de a integra homosexualitatea si de a modela o mișcare pentru drepturile civile în jurul valorii de „egalitate” a căsătoriei cu persoane de același sex. Segmentul lui Oliver privind campania # Miiquality atrage atenția către un impuls conceput pentru a normaliza stilul de viață gay în jocuri video pentru copii, în special pentru cei de opt-treisprezece ani, notează infowars.com.

 

La începutul acestei luni, compania japoneză Nintendo a refuzat să introducă căsătoria între persoane de același sex în „Tomodachi Life”, un joc video permis copiilor cu vârsta peste 8 ani. În urma impulsului #Miiquality (Mii este un avatar digital, folosit în joc), Nintendo a declarat că „nu a intenționat niciodată să facă orice formă de comentariu social cu privire la lansarea” jocului.

 

Cu toate acestea, compania a declarat mai târziu în edițiile viitoare ale jocului, că vor „să depună eforturi pentru a proiecta o experiență de joc mult mai cuprinzătoare, și care reprezintă mai bine toți jucătorii.”

Totodată, gigantul jocurilor video, Nintendo, și-a cerut scuze și a promis să fie mai inclusiv, după ce a fost criticat pentru că nu a recunoscut relațiile homosexuale în edițiile în limba engleză a jocului video „Tomodachi Life”, un simulator al vieții. Compania a declarat, însă, că era prea târziu pentru a schimba jocul.

Ne cerem scuze pentru că dezamăgim multe persoane prin faptul că nu am inclus relațiile homosexuale în jocul Tomodachi Life

Compania Nintendo

În acest joc video, care a fost lansat în Japonia anul trecut, jucătorii pot face shopping, pot juca jocuri, pot merge la întâlniri și se pot căsători.

Impulsul de a introduce căsătoria homosexuală în conținutul jocurilor video este parte a unui program agresiv de a normaliza și forța acceptarea culturală a unui stil de viață cărora

mulți americani se opun din motive religioase și morale. Stânga progresivă a politizat mișcarea de același sex și a modelat acceptarea forțată a stiluui de viață homosexual într-o mișcare pentru drepturile civile. Îndoctrinarea copiilor este esențială pentru această mișcare și acesta este și scopul jocului video

„Copiii, ca ceara moale, sunt foarte maleabili”, a declarat propaganda sovietică în perioada stalinistă. „Trebuie să salvăm copiii de influența dăunătoare a familiei … Trebuie să îi naționalizăm. Din primele zile ale vieții, ei trebuie să se afle sub influența binefăcătoare a școlilor comuniste”.

Aceeași convingere este împărtășită și de stânga progresistă, care consideră că, copiii trebuie să fie naționalizați. Pentru a normaliza ceea ce a fost anterior considerat un comportament aberant, stânga promovează stilul de viață gay pe căi de mass-media, televiziune, cinema și jocuri video.

 C.A.