17.2 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 4:20
No menu items!

Călin Roman, care ar fi încercat să-l mituiască pe Şova, cere Parchetului să fie audiat şi confruntat cu ministrul

spot_img

calin romanDirectorul grupului de firme Selina, Călin Roman, cere Parchetului Tribunalului Bihor să fie audiat şi confruntat cu ministrul Dan Şova care l-a denunţat pentru o presupusă tentativă de mituire a sa, iar reprezentanţii grupului spun că „nu a existat nicio discuţie în sensul oferirii vreunei sume”.

Grupul de firme Selina – al cărui director general, Călin Roman, a fost denunţat de ministrul Dan Şova pentru o presupusă tentativă de mituire a sa – a transmis, joi seară, un comunicat în care se arată că informaţiile vehiculate nu sunt reale, în sensul că în timpul întâlnirii dintre Roman şi ministru, la Beijing, „nu a existat nicio discuţie în sensul oferirii vreunei sume de bani.

În ceea ce priveşte informaţiile apărute azi (joi – n.r.), în mass-media, referitoare la o pretinsă tentativă de dare de mită, dorim să precizăm că nu a existat nicio discuţie în sensul oferirii vreunei sume de bani. În acest sens, ne-am pus la dispoziţia organelor de anchetă penală, solicitând audierea de urgenţă pentru orice fel de clarificări ar fi necesare în vederea lămuririi acestei situaţii.

grupul de firme Selina

Documentul are ataşată şi o cerere adresată Parchetului Tribunalului Bihor, conform căreia directorul Călin Roman, prin avocatul Răzvan Doseanu, cere audierea de urgenţă şi confruntarea cu Dan Şova.

Solicit respectuos audierea mea de urgenţă pentru a da toate lămuririle necesare raportat la informaţiile apărute în mass-media, în legătură cu pretinsa faptă penală săvârşită de subsemnatul şi semnalată de către ministrul Dan Şova. Solicit, de asemenea, confruntarea de urgenţă cu numitul Şova Dan în situaţia în care există contradicţii între declaraţiile noastre.

Călin Roman

director general Selina

Ministrul Dan Şova a declarat, joi, că a depus o plângere penală la DNA împotriva reprezentantului unei mari companii care, în timpul vizitei făcute în China, a încercat să-l mituiască pentru a obţine un contract vizând construcţia unui tronson de autostradă.

Raluca Dan