21.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 17:21

Călin Georgescu: Eu pot construi un regim de demnitate națională care să salveze Neamul Românesc. VIDEO (II)

spot_img

Diplomatul român susține că nu este politician și nu va fi niciodată membru de partid

Calin_Georgescu_SZ

Călin Georgescu, membru al Clubului de la Roma și preşedintele Centrului European de Cercetare de pe lângă Clubul de la Roma, a vorbit, săptămâna trecută, în cadrul unui interviu acordat Diaspora TV, citat de agenția de știri Romnewsmedia, despre România, despre economie civică, libertate, asumare și fericire, despre istorie, dar și despre nevoia de a prezenta o alternativă în cheie politică și spirituală.

„Eu nu sunt politician și nu voi fi niciodată membru de partid. Eu pot, doar, construi un regim de demnitate națională care să salveze Neamul Românesc. Pentru aceasta este nevoie de ordine, de disciplină și cuvinte puține. Dar, mai presus de orice, să avem un ideal comun, să credem în dăinuirea poporului român, care este mai mult decât un popor, este creatorul unei civilizații”, a spus Călin Georgescu.

Diplomatul consideră că, „după un sfert de veac de tranziție confuză și dureroasă, însă, nu avem un proiect de țară”. El constată că, din păcate, „conducătorii pe care ni i-am ales ne-au amăgit cu promisiuni înșelătoare și nu au fost în stare să ofere un răspuns”.

Eu am un proiect de țară, cu obiective simple și clare: hrană, apă, energie. Știu să-l pun în aplicare, știu cu cine și cum o să facem. Și mai știu că este mai mult decât un simplu proiect de țară: este un proiect de eliberare din robia ignoranței, a sărăciei materiale și spirituale

Călin Georgescu

https://www.youtube.com/watch?v=L-tBI1zdvlA

Andi Topală