joi, 25 februarie 2021 - 5:03

BVB inițiază o campanie de educație financiară a populației. Primul eveniment, în București

Bursa de Valori București a anunțat inițierea unei serii de proiecte cu obiectivul de a crește gradul de educație financiară a populației.

Primul eveniment are loc marți și miercuri (6-7 octombrie) – ”Banii Tăi Expo” în Piața Universității din București.

Aceasta este prima expoziție organizată de BVB în cooperare cu case de brokeraj, administratori de fonduri, fonduri de pensii, asigurători de viață și companii listate, dedicată în exclusivitate serviciilor financiare.

”Inima Bucureștiului va deveni pentru două zile centrul de acces la informații cu privire la economisire și investiții, administrarea banilor, piețe de capital, precum și un spectru de servicii financiare disponibile persoanelor fizice. Organizată în Piața Universității, centrul urban al Bucureștiului prin care trec zilnic minim 5.000 de persoane, Banii Tăi Expo își propune să aducă în același loc reprezentanți ai diferitelor sectoare ale industriei financiare și pieței de capital pentru a-i informa pe vizitatori despre administrarea banilor și oportunitățile existente”, se arată într-un comunicat al BVB.

”Banii Tai Expo” este primul dintr-o serie de proiecte care vor avea loc în luna octombrie dedicate creșterii nivelului culturii financiare din România.

Agenda preliminară include o deschidere oficială a ședinței de tranzacționare cu invitați speciali, seminarii speciale despre administrarea banilor și interviuri cu participanții la expoziție.

T.S.