21.6 C
București
luni, 15 august 2022 - 0:52
No menu items!

Buzău: Poliţist local, prins la furat în hipermarket

spot_img

Polițist reținut pentru că ar fi cerut bani și favoruri sexuale în numele unor judecători

Un poliţist local din Buzău este cercetat după ce a fost prins furând o jucărie dintr-un hipermarket din oraş. În urma incidentului, agentul a demisionat.

Potrivit agentului principal Anca Bratosin de la Poliţia Judeţeană Buzău, joi, un agent de pază de la un hipermarket din municipiul Buzău a sesizat poliţia că un bărbat a fost prins furând o locomotivă de jucărie din magazin. Incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere ale magazinului respectiv. „La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de la Poliţia Buzău care a identificat principalul suspect, un bărbat de 42 de ani din municipiul Buzău, asupra căruia a fost găsit bunul reclamat ca fiind furat. Bunul, în valoare de 45 de lei, a fost restituit reprezentanţilor magazinului respectiv”, a declarat, sâmbătă, Anca Bratosin.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Buzău, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat.

El este angajat de mai mulţi ani la Poliţia Locală Buzău, iar în momentul în care a fost prins furând se afla în timpul liber. În urma incidentului, agentul de Poliţie locală şi-a dat demisia. El s-a aflat în atenţia opiniei publice şi în vara anului trecut, când a fost filmat în timp ce juca tenis de masă într-un parc din Buzău, fiind îmbrăcat în uniforma de poliţist şi având asupra lui armamentul din dotare. Atunci, împotriva agentului nu a fost luată nicio măsură disciplinară.

Poliţia Locală Buzău se află în subordinea Primăriei.

R.D.