4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 18:19
No menu items!

Busculadă la o secție de votare din Târgu Jiu, unde a votat Dan Diaconescu

spot_img

Dan Diaconescu a votat, duminică dimineaţă, la secţia de votare 46 din Târgu Jiu, unde s-a creat busculadă, preşedintele Biroului electoral cerând evacuarea celor peste 20 de jurnaliştilor, cameramani și fotoreporteri strânşi în jurul candidatului PPDD pentru a permite şi altor alegători să voteze.

Candidatul PPDD la un post de senator în Gorj, Tudor Barbu, care-l însoţea pe Diaconescu, le-a spus reprezentanţilor secţiei că aceeaşi înghesuială va fi şi când va vota Victor Ponta şi că “probabil acolo nimeni nu-i va scoate din secţie pe jurnalişti”.

Dan Diaconescu a declarat că votează cu gândul la victorie şi la anul 2014. El a susţinut că, până atunci, vrea să demonstreze că este un bun prim-ministru pentru a putea candida şi la Preşedinţie. Diaconescu a ținut să anunţe că, duminică seară, după ora 21.00, va organiza o petrecere în oraş pentru a-şi sărbători ziua de naştere.

În judeţul Gorj sunt amenajate 325 de secţii de votare, fiind aşteptaţi la urne peste 305.000 alegători. În Colegiul 6 Târgu Jiu, unde candidează Dan Diaconescu, dar şi Victor Ponta, sunt aşteptate la vot aproximativ 55.000 de persoane.

R.D.