14.7 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 5:34

Bucureștenii nu mai primesc căldură

spot_img

RADET va opri furnizarea energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat al municipiului București începând de vineri, 1 aprilie.

Reprezentanții RADET au precizat, într-un comunicat de presă, că oprirea agentului termic se va face progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare și închiderea instalațiilor către consumatori, astfel încât efectele vor fi resimțite în următoarele 24 de ore.

Potrivit oficialilor RADET, măsura a fost luată în baza prevederii din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, care precizează că “oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește plus 10 grade Celsius, între orele 18.00 – 6.00”. De la această măsură fac excepție obiectivele speciale – spitale, creșe, grădinițe, sere, etc.- în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora.

Pentru informații suplimentare, bucureștenii au la dispoziție numărul de telefon cu apelare gratuită din orice rețea  – TELVERDE – 0800.820.002.

R.D.