16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 5:54
No menu items!

Bucureștenii își pot descărca adrenalina, pe 21 iunie, la Urbatlon

spot_img

Iubitorii de mișcare pot lua parte la un eveniment complex, care combină competențele sportive cu distracția

Urbatlon_SZ (3)

Ediția din acest an a Urbatlon va fi o demonstrație de rezistență și de adrenalină în mediul urban, una care tranformă provocările zilnice precum urcatul scărilor, ocolirea gropilor, slalomul în trafic sau orele lucrate peste program în probe dinamice, dar și distractive, de competiție.

Urbatlon este un eveniment sportiv unic în România, care vrea să atragă și să dirijeze interesul publicului asupra necesității de a se antrena, pentru a face față cât mai bine obstacolelor vieții de zi cu zi. Competiția se adresează tuturor iubitorilor de mișcare și celor care aleg un stil de viață activ și sănătos, dar care vor sa petreacă și momente de neuitat, pline de adrenalină și de energie pozitivă.

Urbatlon 2014 este o cursă de 5 kilometri ce combină alergarea cu probe compuse din mai multe obstacole pe care participanții vor trebui să le depășească.

Startul Urbatlon se va da de pe aleea din fața intrării principale în Arena Națională. Ediția va cuprinde, în total, 7 probe: Urban Cooler, Adrenalina…garaj, Spectacol la înălțime, Blocaj în trafic, Labirintul, Asaltul Arenei, Move&Be happy. Probele sunt de dificultate medie și accesibile celor obișnuiți cu mișcarea.

Participanții își vor testa îndemânarea de a escalada un zid, abilitatea de a coborî cu frânghia și viteza de a parcurge un spațiu tubulat strâmp. Toate acestea, după o alergare de 1,5 km. Competiția va testa rezistența și prin exerciții de crossfit, depășirea de obstacole și alte probe pe care organizatorii le rezervă participanților.

Competiția are o pagină web dedicată: www.urbatlon.ro. La evenimentul de lansare au participat ministrul Sportului, Gabriela Szabo, președintele MPG, Cătălin Mocuța, vicepreședintele Ursus Breweries, Mihai Bârsan, și directorul de operațiuni al Coca Cola România și Moldova, Petre Șandru. Invitat special a fost și fosta gimnastă Andreea Răducan.

Urbatlon_SZ (1)

C.C.